Thjerrëza

Ne ofrojmë një sërë opsionesh thjerrëzash, duke përfshirë thjerrëza bifokale, progresive, të polarizuara dhe të tranzicionit. Po ashtu, mund të gjeni syze me ngjyra të ndryshme.

MARKAT E SYZEVE

Gucci

Versace

Chopard

Silhouette

Të gjitha markat

NA KONTAKTONI

Optika Moda © 2023. All rights reserved. Terms of Use and Privacy Policy

Scroll to Top