ALL IN ONE ADVANCE

Përshkrimi:  

Zgjidhja me shumë qëllime Zeiss All In One Advance pastron, rigjeneron dhe largon në mënyrë efektive papastërtitë nga të gjitha llojet e lenteve të buta të kontaktit.

Kete produkt e gjeni ne dy madhesi 100ml dhe 360ml.

 

10,00

Produkte të tjera

Scroll to Top