Ballina

SYZET Më Të SHITURA

SHËRBIMI I PLOTË OPTIK

PËRCAKTIMI DIOPTRISË

Ne i përmbahemi një procesi të rregulltë e të plotë dhe ekzaminime të shumta profesionale për çdo klient dhe çdo herë.

KONTROLLË OKULISTIKE

Ofrojmë një spektër të gjerë shërbimesh përveç kontrolleve okulistike.

EKZAMINIMI I THJERRËZAVE (LENTEVE) TË KONTAKTIT

Ndihmë efektive dhe profesionale e menjëhershme lidhur me thjerrëzat e kontaktit.

BRENDET TONA

Scroll to Top