RRETH NESH

Misioni i Optikës Moda

Optika Moda është lider në industrinë e optikës në shtetin e bukur dhe historik të Kosovës. Kjo optikë komunikon një histori të tërë që nga dita e parë e daljes së saj në treg. Ajo që nisi si një ëndërr e një të riu, sot u bë një histori në botën e optikës.

Optika Moda nisi si një biznes në pronësi familjare në vitin 2010, në një hapësirë shumë të vogël. Një rrugëtim i gjatë plot sfida gjatë gjithë këtyre viteve, por këmbëngulja e udhëheqësit, miqve dhe kolegëve bëri që kjo të vazhdojë të rritet e të rritet për të qenë një nga optikat më të njohura në Kosovë.
Vizionet e qarta, punët dhe idetë kuptimplota e udhëhiqen punën e saj ndër vite.
Sot Optika Moda përcjell trendet teknologjike më të fundit dhe po formëson botën e syzeve me syzet më ikonike në treg, ka opsione të pakufishme për sa i përket formës, ngjyrës dhe dizajnit.
Bashkëpunimi me markat më të njohura dhe më ikonike në mbarë botën, ka bërë që të kemi një gamë të gjerë të syzeve, duke filluar nga syzet e diellit deri tek ato optike, syze për të gjitha moshat dhe që i përshtaten nevojave dhe shijeve të ndryshme të klientit.
Optika Moda inkurajon një kulturë të shërbimit me standarde të larta dhe çon përpara çdo kauzë në lidhje me botën optike.
Punon me zell çdo ditë për t’i shërbyer klientit dhe për t’i ofruar një përvojë të veçantë.
Syzet e kësaj optike frymëzohen nga natyra dhe energjia e bukur që ajo na përcjell, ato komunikojnë shpresë, ndjenja të bukura që prekin shpirtin, dhe presin që ju të krijoni historitë tuaja.

Punimi dhe rregullimi i xhamave optikë

Servis i plotë nën garancion dhe
me zbritje deri në 70%.

Specialist të licencuar

Cakto një takim me doktorët tanë.

Garancioni

Garancion në kualitet dhe funksionalitet.

Julia Lee

Optician

John Smith

Optometrist

Leart Selimi

Optometrist

Susan Andrews

Optician

Vizitoni dyqanet tona

MARKAT E SYZEVE

Gucci

Versace

Chopard

Silhouette

Të gjitha markat

NA KONTAKTONI

Optika Moda © 2023. All rights reserved. Terms of Use and Privacy Policy

Scroll to Top