SHËRBIMET

Preferojmë që kontrollet të bëhen çdo 6 muaj deri në 1 vit

Në Optikën Moda kryejmë kontrollë të ndryshme çdo ditë. Kontrolli themelor përbëhet nga përcaktimi i dioptrisë për larg dhe afër. Nëse syri është i shëndoshë dhe ka vetëm dioptri, pacientit mund t’i jepen syze për larg ose afër, ose syze progresive(multifokale).
Nëse gjatë kontrollit vërtetohet se ka ndonjë sëmundje të syrit (ndezje, katarakt, sy të thatë, problem me kapakët e syve, sëmundje të makulës, retinopati diabetike, glaukomë), atëherë pacientit i caktohet terapi ose i bëhen hulumtime plotësuese dhe udhëzohet tek oftalmologu subspecialist, i cili është i specializuar për problemin specifike. Përcaktimi i dioptrisë bëhet në të gjitha pikat e "Optikës Moda" nga optometristët dhe oftamologët tanë.

PËRCAKTIMI DIOPTRISË

Ne i përmbahemi një procesi të rregullt dhe të plotë, duke kryer ekzaminime profesionale të shumta për çdo klient.

KONTROLLË OKULISTIKE

Ofrojmë një spektër të gjerë shërbimesh përveç kontrolleve okulistike.

EKZAMINIMI I LENTEVE TË KONTAKTIT (THJERRËZAVE)

Ndihmë efektive dhe profesionale e menjëhershme lidhur me thjerrëzat e kontaktit.

PUNIMI I SYZEVE

Optika Moda punon syze me një sërë formash dhe dizajnesh unike. Nga klasiket deri tek ato avangarde.

Keni nevojë për një
ekzaminim okulistik?

Kujdesuni për sytë tuaj,
bëni kontrolle oftalmologjike

BRENDET TONA

MARKAT E SYZEVE

Gucci

Versace

Chopard

Silhouette

Të gjitha markat

NA KONTAKTONI

Optika Moda © 2023. All rights reserved. Terms of Use and Privacy Policy

Scroll to Top