DYQANET

“Jo vetëm besnik ndaj modës, por edhe ndaj klientëve!”

Shërbimet, kërkesat dhe kontrollet mjekësore për sy mund t’i kryeni në një vend. Optika Moda ju ofron të gjitha shërbimet për kujdesin e syrit, si: kontrollë mjekësore për sy me aparaturën më të sofistikuar, ekzaminimin e syrit dhe përcaktimin e dioptrisë. Po ashtu, në optikën “Moda” i gjeni të gjitha llojet e syzeve optike, thjerrëzave dhe kornizave nga brendet më të njohura botërore.

BRENDET TONA

Keni nevojë për një
ekzaminim oftalmologjik?

MARKAT E SYZEVE

Gucci

Versace

Chopard

Silhouette

  gjitha markat

NA KONTAKTONI

Optika Moda © 2023. All rights reserved. Terms of Use and Privacy Policy

Scroll to Top