SYZE

Në optikën tonë mund të gjeni një gamë të gjerë të syzeve nga markat më të njohura botërore, me të gjitha stilet dhe ngjyrat që ju pëlqeni. Koleksionet tona përfshijnë korniza të shumta, të ndërtuara nga materiale të ndryshme, si: metali, titani, plastika. Ju mund të zgjedhni një sërë formash për korniza, si: katrore, të rrumbullakëta, ovale, drejtkëndëshe, dhe forma të tjera.

MARKAT E SYZEVE

Gucci

Versace

Chopard

Silhouette

Të gjitha markat

INFORMACION

Vizita okulistike

NA KONTAKTONI

Optika Moda © 2023. All rights reserved. Terms of Use and Privacy Policy

Scroll to Top